Børnekirke

Vores børnekirke findes i flere varianter. Ca. én gang ommåneden er det er fælles børnekirke, de andre søndage kan der være børnekirkegrupper.

Børnekirke  fælles er ganske enkelt 'Gudstjeneste for børn - lavet af børn'.  Gudstjenesten er bygget op som en rigtig gudstjeneste og indeholder bl.a børnelovsange, huskevers, dukketeater, bibelfortælling, bøn, nadver, bevægelse og leg. Og det er helt sikkert aldrig kedeligt! For børn i alle aldre.

Børnekirke grupper er når vi deler os op i aldersinddelte grupper. Alle børn starter samlet og efter lidt tid deler vi os op. I grupperne er der Biblehistorie, snak, fællesskab, leg , sang og aktiviteter på et alderssvarende niveau.

Forældre er velkommen til at deltage, særligt i starten, hvis det er med til at give barnet en god og tryg oplevelse.

For de helt småbørn/babyer og deres forældre har vi et rum ved siden af kirken, "konfirmandstuenhvor man kan høre prædiken samtidig med at børnene kan lege.

Følg med i kalenderen om der sker noget på søndag. Der er ikke børnekirke i skolernes ferier.

Vil du hjælpe til eller være frivillig? Skriv til kontakt@strandkirken.dk for en uforpligtende snak.

Ophavsret: