Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Støt Strandkirkefællesskabet

Du kan støtte Strandkirkefællesskabet økonomisk på mange måder. Fælles er at gaven er fradragsberettiget i såfremt du oplyser vi er bekendt med dit navn og CPR nummer. Strandkirkefællesskabet vil i så fald automatisk indberette din gave til SKAT. Se mere om skatteregler nederst på siden.

Hvis du ønsker at støtte bedes du kontakte os på vore emails eller via denne formular: Du kan støtte med MobilePay, kontooverførsel eller fast betalingsserviceaftale

Giveraftale til Strandkirkefællesskabet

Vi kan desværre ikke oplyse kontonumre her på siden, da det ellers kræver en omkostnings- og administrationstung anmeldelse til indsamlingsnævnet.

 

Skatteregler

16.300-kroners reglen (2019) - Ligningslovens §8A  

Der er fradragsret fra den første krone der gives, og helt op til kr. 16.300 pr. person (2019). For at opnå fradragsret, skal Strandkirkefællesskabet kende giverens identitet og gavebeløb. Herefter sørger Strandkirkefællesskabet for indberetning til SKAT. Se mere hos SKAT https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1788631

Gavebrev - Ligningslovens §12 stk. 3 

Hvis du indgår en aftale om et fast årligt bidrag gennem mindst 10 år, kan du trække gaver på op til 15% af din personlige indkomst fra i skat som ligningsmæssigt fradrag.

Du kan finde yderligere information i dette dokument og herudover er du meget velkommen til at kontakte administrator henrik.wessing@gmail.com.

Ophavsret: